Pruve logoBaguette de France logoDelice Du Palais logoVan Welzen logoNon Stop logoZocijs logo

Professionele bakkerij– en gebaksproducten

Smilde Bakery is producent van bakkerij- en gebaksproducten. Onder sterke, internationale merken wordt een breed en innovatief assortiment gebakken en ongebakken halffabricaten, gebak, bake-off snacks en seizoenbanket aangeboden aan de professionele markt. Productiebedrijven in Nederland en Frankrijk leveren dagelijks een uitgebalanceerd assortiment kwaliteitsproducten.

Smilde Bakery beschikt over veel kennis van haar afzetmarkten en heeft een goed inzicht in de behoeften en klantspecifieke wensen van de afnemers. Dat is een belangrijke meerwaarde. Ook kijken wij goed naar internationale voedingstrends en is de consument, met haar aan verandering onderhevig eetpatroon, onze belangrijkste inspiratiebron. Smilde Bakery draagt graag bij aan het succes van haar afnemers met doelgerichte en praktische oplossingen voor het optimaal benutten van commerciële kansen.

Kwaliteit en service

Onze kennis van industriĆ«le bakkerijprocessen voor de productie van fill–off, bake–off en patisserieproducten is van hoog niveau. Wij kunnen klanten op maat bedienen met producten die voldoen aan markt– en klantspecifieke behoeften. Veel producten hebben zich al jarenlang bewezen en vormen een belangrijke basis in het assortiment van onze klanten. De merken van Smilde Bakery staan garant voor kwaliteit. Uiteraard zijn onze productielocaties meervoudig gecertificeerd. Smilde Bakery stelt hoge eisen aan haar servicegraad. Goed persoonlijk contact, korte lijnen, snelle levering en een enthousiaste verkoopondersteuning maken ons tot een toegewijde partner voor onze professionele afnemers.

‘A Smilde Symphony’ – the movie »